Audiovector R1 Arrete

6450,00
КОМПАКТНІ ВИСОКОЕФЕКТИВНІ АС

Серія R1 забезпечує швидкий відгук з високою деталізацією та динамікою.
Для R1 відтворення ударних і басових нот - легко, чисто, спритно та природньо.
Ці 2-смугові динаміки на стійках з заднім портом мають непаралельну розривну конструкцію для мінімізації внутрішніх стоячих хвиль. Використовуючи концепції своїх старших братів і сестер, моделей R 6 і R 3, серія R 1 забезпечує точну звукову сцену з відчуттям потужності та напору, що суперечать їх розміру.
Щоб повною мірою скористатися перевагами твітерів Audiovector і зібраних вручну СЧ/НЧ-динаміків з мембранами з арамідного композиту, передня панель є вузькою. Результатом є плавне і точне розповсюдження звуку – звук «з коробки», який зводить небажані дифракційні спотворення до абсолютного мінімуму.

*Audiovector Freedom — це нова революційна технологія заземлення, яка усуває спотворення, спричинені рухом динаміків та між динаміками.
Струми, що проходять між шасі, обробляються через новий окремий кросовер, який спрямовує сигнал до клеми заземлення вашої настінної розетки або заземленого розподільчого блоку мережі. Всупереч загальноприйнятим знанням, ці cтруми викликають забарвлення та спотворення між приводними блоками. Балансуючи та фільтруючи їх через спеціальний окремий фільтр і пропонуючи можливість підключення динаміків до землі/землі, ми досягаємо чистого, дуже точного, значно більш реалістичного звуку з низьким рівнем шуму. - *Тільки моделі Arreté.

Кількість смуг:2
Потужність колонок, Вт:200
Частотний діапазон, Гц:38-53000
Вхідний опір, Ом:8
Фазоінвертор:тиловий
Чутливість: 87 Дб,
розмір: 37 x 19,6 x 29 см,
кольори оздоблення: білий шовк, чорний ясен, італійський горіх, африканський палісандр та можливі замовлення інних кольорів