PS Audio DirectStream Power Plant 15

7200,00
DirectStream Power Plant 15 – це нове покоління систем рекуперації енергії змінного струму. Він має 5 окремих регенерованих зон, систему подачі шин та 1500 Вт чистої регенерованої потужності.

Від середніх до великих підсилювачів потужності до малогабаритних джерел обладнання P15 чарівним чином вплине на продуктивність вашої системи. Очікуйте набагато кращу мікро- та макродинаміку, а також чистіший і нижчий шумовий фон.

При регенерації потужності використовуються активні компоненти, подібні до тих, які використовуються у великих потужних підсилювачах звуку, для відновлення потужності змінного струму і створення чистого, чистого, без спотворень, регульованого змінного струму для обладнання.

Результати вражають: нестримна динаміка навіть за найгучніших пасажів, відкрита, широка звукова сцена, яка не зривається від гучності, і чудова природність музики.

7-дюймовий повнокольоровий дисплей на передній панелі P15 дозволяє вимірювати спотворення, як вхідні, так і вихідні рівні поліпшення та енергоспоживання.

Ви також можете налаштувати свої параметри, такі як послідовність увімкнення/вимкнення та вихідна напруга, а також включити або вимкнути окремі зони та виміряти якість електроенергії за допомогою вбудованого осцилографа або аналізатора THD.

Made in BOULDER. USA